Sorggruppen i Ølstykke sogn starter op igen i efteråret.

Når man har mistet et menneske man holdt af og delte livet med, så kan det være en støtte at tale med mennesker, som har oplevet det samme som én selv. Det kan være mennesker, man kender, eller det kan være i en sorggruppe.

Sorggrupper i Folkekirken er ikke et terapi- eller behandlingstilbud, men en mulighed for at finde støtte i den svære tid, som følger efter tabet af en nærtstående slægtning eller ven.

En sorggruppe forsøger ikke at fjerne sorgen eller at presse den, der har mistet til at 'komme videre'. Men fællesskabet med andre i samme situation, kan hjælpe, så sorgen bliver nemmere at bære og den forandrede hverdag forhåbentlig en smule lettere at være i.

Tanken er, at vi mødes ca. hver anden uge fra oktober til marts. Der er plads til ca. 8 deltagere i gruppen, og det er gratis at deltage.

Første gang er onsdag den 9. oktober kl. 17. Vi mødes i Sognecenteret ved Ølstykke Kirke.

Denne eftermiddag vil vi også tale om, hvordan tidspunktet passer den enkelte og sammen finde nogle rammer, der er gode for os alle.

Tilmelding senest den 27. september til Charlotte Ustrup: 51631663/chtu@km.dk eller Marianne F. Jørgensen: 51631662/mafe@km.dk. Du er også velkommen til, ganske uforpligtigende, at ringe og høre nærmere.