Julekoncert

Udlejre Kirke, Ørnebjergvej 7, 3650 Ølstykke
Lunds Vokalensemble
Gratis

Ølstykke Sogn har inviteret et af Nordens bedste kammerkor til at synge julen ind. Denne gang det svenske kor ”Lunds vokalensemble”.

Lunds vokalensemble, med dirigent Martin Arpåker, er et blandet kor med ca 30 sangere, hvis kendetegn er den rene, transparente og homogene klang.

Langvarig kortradition, kærlighed til kormusik og en stærk vilje til at formidle følelser og udtryk gennem musikken er fælles for sangerne. Lige siden starten i 1990 har koret arbejdet med et meget bredt repertoire, fra renaissancemusik til helt nyskrevne værker.

Ved koncerten bliver koret akkompagneret af den svenske organist Hans Fagius.
Ved denne lejlighed vælger koret ud fra deres rige repertoire af julemusik fra hele verden til en stemningsmættet stund i Udlejre kirke.