Babysalmesang

Udlejre kirke : Onsdage kl. 10.00 (hold 1) og 11.00 (hold 2) , ved Nina Mølgaard. Næste holdstart 3. april

Tilmelding hold 1: klik her

Tilmelding hold 2: klik her

Ølstykke kirke: Onsdage kl. 10.00,  ved Marika Thinggaard. Næste holdstart: 3. april.

Tilmelding: klik her

Hvis holdet er fyldt op kan du sende en mail til os (adresser nederst), så kan vi notere dig på venteliste.

Babysalmesang er for babyer i alderen 3-10 mdr. (Er dit barn ældre end 10 mdr. ved holdstart tilbyder vi i stedet for Musikalsk legestue til jer. )

 

Babysalmesang er en sanseoplevelse og en nærværende stund med baby, i kirkens stemningsfulde rum. Vi starter med en velkomstsang, og vi synger salmer med fagter og bevægelse, leger med tørklæder, blæser sæbebobler og lytter til musik.  De sange og lege vi bruger lærer du så godt at du også kan bruge dem derhjemme. Den bedste stemme i barnets øre er mors og fars, så du behøver ikke have sangerfaring. 

Præstebesøg:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Om dit barn skal døbes eller ej, er du velkommen til babysalmesang! Mange går i overvejelser om dåb i denne første tid med barnet, og måske dukker der også eksistentielle tanker og spørgsmål op, i forbindelse med at blive nybagt forælder. Så undervejs i babysalmesangsforløbet får vi besøg af en præst. Denne dag vender vi tankerne og du kan stille spørgsmål om dit og dat i forbindelse med dåb og tro.

Mobilfri : Babysalmesang er mobilfri zone.

 

Pris: 200 kr. for 10 gange + en børnesalmebog.

Tilmelding: Via linkene øverst på siden + betaling til: Reg. 6495 konto 0002005227 (mærk betalingen "babysalmesang + eget navn")

Holdstart i Januar, April og September. Hvis der er plads på holdet kan du også starte midt i et forløb. 

 

Kærlig hilsen

 Nina Mølgaard / Udlejre kirke

 nim@km.dk - tlf. 23620066 

 

 Marika Thinggaard / Ølstykke kirke 

marta@km.dk -  tlf. 51631666 

 

 

 

 

 

 

   Babysalmesang

   Babysalmesang